Info

Tietosuojakäytäntö

2023-09-27

Yhteenveto

Trailmap-palveluun syöttämiäsi tietoja ja palvelun suoraan keräämiä tietoja käytetään vain palveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien hyödynnettäväksi.

Trailmap-palvelu käyttää osana palvelua lukuisia kolmansien osapuolien palveluita, mm. karttatiilipalvelimia karttatasojen näyttämiseen ja verkkokauppapalveluita Trailmap Plus-palvelun ostamiseen. Nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja myös muuhun tarkoitukseen kuin palvelun tarjoamiseen ja kehittämiseen, ja voivat edelleen luovuttaa tietoja kolmansien osapuolien hyödynnettäväksi. Kolmansien osapuolien keräämistä tiedoista ja evästeistä kerrotaan lisää tämä dokumentin myöhemmissä kappaleissa.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot

Finomena Oy (Y-tunnus 2470916-1)

Postiosoite: Finomena Oy Ojustenkatu 11 A 4 33270 TAMPERE

Rekisteristä vastaava henkilö

Markus Suomi, Trailmap-palvelun kehittäjä ja ylläpitäjä. Sähköpostiosoite: markus@trailmap.fi

Rekisterin tarkoitus

Trailmapin mobiili- ja web-versioissa asiakkaiden henkilötietoja sekä asiakkaiden syöttämää sisältöä kerätään ja tallennetaan rekisteriin seuraavassa mainittuja käyttötarkoituksia varten: (a) palvelun toteuttamiseen ja (b) palvelun ylläpitämiseen.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja säilytetään rekisterissä vain niin pitkään kuin se palvelun tarjoamisen kannalta on tarpeellista. Jos käyttäjä lopettaa palvelun käytön ja pyytää tilinsä poistamista, poistetaan tiedot rekisteristä.

Rekisteröityjen ryhmät

Rekisteriin tallennetaan tietoja Trailmap-käyttäjätilin luoneista henkilöistä ja tilauksen tehneistä käyttäjistä.

Rekisteriin tallennettavat tiedot

Rekisteriin tallennetaan seuraavassa kuvatut tiedot:

(a) Palvelun toteuttaminen kattaa kaikki tiedot mitä itse syötät palveluun:

(b) Palvelun ylläpitäminen kattaa palvelun tekniseen toteutukseen automaattisesti kerättävän tiedon

Viestintä kanssasi

Käytämme Trailmap-käyttäjätiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta tai sovelluksen sisäistä viestintää kommunikoidaksemme sinulle palvelun käyttöön liittyvistä asioista, kuten vaikkapa muutoksista tai parannuksista palveluun.

Tietojen poisto rekisteristä

Asiakkaan tiedot poistetaan rekisteristä asiakkaan pyynnöstä. Tietojen poistamisen yhteydessä poistetaan myös poistettavaan käyttäjän sähköpostiosoitteeseen liittyvä Trailmap-käyttäjätili. Tietojen poistamisesta voi tehdä pyynnön support@trailmap.fi.

Tietojen tarkistusoikeus

Asiakkaalla on oikeus saada tieto hänestä rekisterissä olevista tiedoista. Tietojen tarkistuksesta voi tehdä pyynnön osoitteeseen support@trailmap.fi.

Tietojen siirtäminen

Asiakkaalla on oikeus saada hänestä rekisterissä olevat henkilötiedot jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa jotta hän voi siirtää tiedot eri palveluun. Tietojen siirtoon liittyen voi tehdä pyynnön osoitteeseen support@trailmap.fi.

Rekisteritietojen välittäminen

Asiakkailta kerätyt tiedot, esimerkiksi käyttäjätunnukset ja käyttäjän luoma sisältö, välitetään suojattuna web-liikenteenä (HTTPS) asiakkaan web-selaimen (tai Trailmap Suomi -sovelluksen) ja Finomena Oy palvelimen välillä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin pääsy on rajattu palvelun ylläpidosta vastaaville henkilöille. Tiedot sijaitsevat Finomena Oy:n salasanasuojatuilla palvelimilla.

Tietojen luovutus

Rekisterissä olevia tietoja ei luovuteta Finomena Oy:n ulkopuolelle muuta kuin viranomaisille lakisääteisin perustein.

Tietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Osa Trailmapin palveluista edellyttää rekisterissä olevien tietojen siirtämistä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin palveluntarjoajalle, joka on sitoutunut noudattamaan GDPR tietosuoja-asetuksen säännöksiä.

Henkilötietojen alikäsittelijät

Henkilötietojen välittäminen kolmansille osapuolille osana palvelua

Osa Trailmapin tarjoamista palveluista edellyttää tietojen hakemista tai välittämistä kolmansille osapuolille alla yksilöidyllä tavalla:

Evästeet, omat ja kolmannet osapuolet

Käytämme evästeitä ja muita tekniikoita palvelun käytön seuraamiseen. Tämän tarkoituksena on mm.

Trailmap-palvelu käyttää osana palvelua lukuisia kolmansien osapuolien palveluita, mm. karttatiilipalvelimia karttatasojen näyttämiseen. Nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja myös muuhun tarkoitukseen kuin palvelun tarjoamiseen ja kehittämiseen, ja voivat edelleen luovuttaa tietoja kolmansien osapuolien hyödynnettäväksi. Alla yksilöidään kolmannet osapuolet joihin tässä viitataan: